Realizace webových stránek ZŠ-Šebetov.cz

Pro Základní školu Šebetov (BK) jsme navrhli a zrealizovali nové webové stránky. Ze strany školy byl kladen důraz na barvy a celkový příjemny vzhled. Zvolili jsme třísloupcový layout pro přehledné zachování hlavního menu v levém sloupci a možnosti vložení aktualit a důležitých informací v pravém sloupci. Vše se podařilo dodržet a požadavkům zákazníka jsme vyhověli po všech stránkách. Příjemným i praktickým doplňkem je datum a zobrazení dnešního a zítřejšího svátku. Rovněž v patě webu má správce možnost vložit jakýkoli obsah prostřednictvím editoru obsahu.

Nový web není nijak omezen co se týče počtu stránek nebo počtu a velikosti fotek a obrázků, což původní web neumožňoval. Grafický návrh zpracoval náš partner MC-Works.cz, se kterým při návrhu webových stránek dlouhodobě spolupracujeme.

Webové stránky jsou doplněny o moduly mapa stránek, kontaktní formulář, fotogalerie a modul novinek RSS. Tento modul umožňuje vkládat RSS aktuality, které generují XML soubor pro možnost zapnutí odběru novinek, což umožní návštěvníkům mít neustále aktuální informace o dění ve škole. Pro interakci s návštěvníky je použit nový modul knihy návštěv. Ten umožňuje vkládání příspěvků a reakce v podobě odpovědí. V možnostech nastavení je počet příspěvků na stránku nebo počet úrovní pro odpovědi.

www.zs-sebetov.cz

Přečtěno: 1226 x